Yeni nesil teknolojiler ile sağlıkta fark yaratacak çözümler sunma hedefiyle çalışıyor, bu çalışmalar kapsamında girişimcilerle işbirliğine devam ediyoruz.



Bir önceki Sanofi PharmUp programında farklı alanlardan finale kalan projeler, geliştirilebilir ve sürdürülebilir fikirlerin hayat bulduğu bir girişimcilik merkezi oldu.

PharmUp’a ilk yılında 70 girişimci başvuru yaptı. Bu dönemde hızlandırma programına alınan 5 girişimci, 3 aylık bir sürede iş ortağımız eşliğinde çalışma ve hazırlıklarını tamamladı.

Demo Day etkinliğinde sunumların ardından jüri üyeleri tarafından belirlenen PharmUp birincisi, hastane enfeksiyonlarının erken evrede ve hızlı tanısı için hasta başı enfeksiyon tanı cihazı geliştiren Aksense oldu. Jüri Özel Ödülünü ise dijital verilerin DNA’da şifrelenmesi, arşivlenmesi ve pratik geri okunmasına yönelik platform teknolojisi geliştiren HiDNA aldı.

Kronik hastaların ilaçlarını zamanında ve doğru dozda almasına yardımcı olan yapay zekâ tabanlı sesli sağlık asistanı geliştiren Alberth Health, kadınların adet ve yumurtlama dönemlerini takip eden, bu dönemlerinde eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyeleri ile Türkiye’nin ilk dijital kadın asistanını geliştiren PeppApp, hafif ve orta düzey uyku apnesi sendromuna ve horlamaya yönelik, bir ağız içi aparey geliştiren Respo Gadgets hızlandırma döneminde ürünlerini geliştiren diğer startuplar arasındaydı.

Diğer PharmUp Dönemleri

Sanofi'nin Girişimcilik Programı PharmUp'ın 3. Dönemi Demo Day ile Tamamlandı

Sanofi'nin Endeavor iş birliğiyle Türkiye'de sağlık alanında yenilikçi çözümler geliştirmek üzere düzenlediği PharmUp Girişimcilik Programının 3. dönemi tamamlandı.

Sağlık Alanında Fark Yaratan Fikirler Sanofi'nin Girişimcilik Programı PharmUp'ta Yarıştı

Farklı alanlarda geliştirilebilir ve sürdürülebilir fikirlerin pratiğe dönüştüğü bir girişim merkezine dönüşen Sanofi PharmUp ikinci döneminde tam 63 startup'tan başvuru aldı.